Blogger Templates

Total Pageviews

Follow by Email

Followers

Sunday, May 15, 2011

the sweet moment ever !!!!


dear diaryy,,,

15.05.2011 (ahad)

hari nie,, pkul 2.30,, aku, izat,capix, zam, faz, n cyahh rancang nak g y2k.. pastuu,, aku koll n mcett r dowgg,, yg c faz xley join coz dye ade hall.. yg c cyahh plakk xley g coz BF dye (SOBAU) xbgi pegii.. huhu.. so,, tinggal lhaa aku, izat, capix n zam je..

dalam pukul 2.30 gtuu r,, izat dtgg uma aku.. then,, aku mcett r zam,, huuhhu.. geram nye.. dye xreply... dahh lhaa dye yg nak blaja photoshop nan izat tpi dye yg late... hmm xpe r.. aku xkesa ,, tapi aku takowt izat je.. tapi aku tgokk izat lett aje,, so okey lhaa.. then tbe2 je,, adkk aku nak ikott,, hmm first2,, aku xnk bagi,, tapi aku dahh xde kawan r,, so aku pun ckpp r okkk...

lepas urw,, aku, izat n adkk aku g r dpn empire,, panggil zam,,,huhu! dye maen game cmpai xpasan mcet dari aku.. hmm xpe r.. aku ingat ,, zam je yg ikowtt,, upe2 nye ade lhaa AFIFF, HUSAM, AMER, n HAIKEL .. aku xkesahh,, then dowg nie lambat gler,, cepatt lhaa, kan izat tggu,, dowg ley lgi slow2 aje.. hmm xpe lhaa..
then,, ktew orang sume g lhaa y2k,, kat dlm y2k tuu penuhh orangg,, perhh ade lha 1 meje tapi ckup2 tokk aku, izat, capix, zam n adkk aku je.. tuu pun kne berhimpit2.. hmm xpe lhaa.. yg len cm AFIFF, HUSAM, AMER n HAIKEL ,, terpakse duduk kat luo..

then mase tgahh blaja photoshop urw,, mmg lawakk r,, izat men pilihh r pix kawan2 dye,,, kawan dye punye taikk lalat pun ,, dye leyy editt cmpaii xde.. next,, kteorang tgokk lahh vdeo pape aje.. hahahahhah,,, izat nie lawakk glerr r.. hahaha

pastuu,, batteryy lappy izat dahh nk hbis,, capixx pun akap r jom r g photoshoot,, dye ade bawakk camera dye.. nak g tkj2 .. sblum tuu aku g lhaa ajakk AMER, HUSAM, AFIFF n HAIKEL,, aku tanye r yg dye nk join ke takk,, pastuu dowg akap r,, cm nie,, "kalo AMER ikott,, kteorang ikott,," pastuu AMER ckp r xley join.. aku akap okkeyh xpe...
AFIFF g mane tahh nek moto nan kawan dye,, yg AMER, HUSAM n HAIKEL pun blaa gakk...

so tnggal r,, aku,, izat,, capix,, zam n adkk aku je.. lepas habis makan roti n minum air.. kteorang pun blaa r g tkj 2,, jalan kaki..
lepas sampai je sane,, ape agi snap sane sini r... hahahah... lawakk2... kteorang masokk r kat dalam semak samun,, snap pix,, snap pixx bukan wat pe2 pun.. then mase nak kuo dari semak urw,, kene r lalu mcm tebing2/cerun gtuu r.. aku n adkk aku takowtt gleer, hahah.. nak turun cam mane r nie.. yg dowang laki,, senang r.. hhahahh...
pastu capix tlongg r aku trun tebing urw, jalan2 agi ade cerun agi,, pastu izat lakk tlongg aku, mase aku nak trunn tuu aku ase kaki aku tersangkutt r kat semak at situu..

nasebb ade izatt kat dpan aku,, dye yg pgangg aku,, hahahha,,, aku agi sikit/ mcn nak terpelukk je nan dye... HOHO

malu nye akuu,, tapi nak buat cm ne,, bukan sengaje punn,, xsengaje lhaa.. hahah... macam lkat dalam drama plakk.. dye hero yg selamat kan aku.. heheh... hohoh.. hahaha
lepas kuo je dari semak urw,, zam snap r pix aku nan izat... lepas snap pix nan izat,, aku snap pix r nan capix seterusnye nan zam... hahahha

patuuhhh,,, capix snap r pix zam tgahh panjat lori hahahha

then,, aku r pulakk panjat lori tuhh !! hahaahhaha... lawakk nye...
lepas snap pix urw,, ibu aku koll aku,, ibu aku nak amekk aku g banda jap.. then dalam pkull 6 gtuu r kteorg berpecahh n balikk..

tuu je ctew nye,,, tuu lahh sweet moment aku nan dowg !!! yay !! sayangg korang.. t ite hangout agi auu.. k daa ~~
izat !!! thank you coz ko dahhjadi hero aku tokk hari nie...

capix pun same tapi tuu isya lahh yg ckpp... hahahahahah


sayang korang semue !!

No comments:

Post a Comment