Blogger Templates

Total Pageviews

Follow by Email

Followers

Saturday, May 14, 2011

rindu awakk


hmmm,, aku xtaw nk luahhkan perasaan aku kat mane... aku slau luahh kan perasaan aku kat kawan aku,, tapi skrg kan cutii, so xkan r aku nk call dowg,, bt habis kredit je.. so,, selain daripade luahhkan kat kwan,, aku luahh kan kat blogg aku nie.. aku sygg blogg aku.. dahh lame xupdate blogg kesayangan aku nie..

dear blogg...


hari khamis yg lepas (12.5.2011)

aku xdtgg skolahh.. aku demam.. hhaha,, nie mesti sbab main hujan smalam nye, hari rabu..
kebetulan aku tanye r kawan aku dahh bgi bku mdkt2011 kat DYE ke belum.. kawan aku pun ckp r,, dye xdtgg r,, owhh ok2 xpe2... aku fikir,, kalo hari nie DYE xdtg,, aku bagi rsendri kat dye esokk,, hari jumaat..

jumaat (13.5.2011)

hari nie aku g skolahh.. blaja cm bese r.. mase tgahh beratur kat perhimpunan skolahh kan,, aku pun terjengahh2 mencari si DYE.. tapi xde pun.. bese nye DYE beratur kat depan skali,, tapi aku xnampak pun dye.. hmm xpe lhaa.. aku ingat kan dye dtgg lambat kott,, xpe2,, aku tggu kat kelas r..msokk je kelas,, aku cari r DYE.. DYE xde pun.. hmm dahh sahh dye xdtgg.. dah masok 2 hari DYE xdtgg... aku risauu glerr.. hmm aku tanye r kawan aku,, "korang2,, hmm nape DYE xdtgg ??" DYE sakitt ke??? kawan2 aku sume ckpp "ntahh lhaa" hmm.. aku risau sgtt2... aku takowt je ade pe2 terjadi kat DYE.. maybe demam kowt,.. hari 2 DYE sakitt tekak.. maybe lhaa..
hmm aku rindu DYE sggt22,, aku risau sggt2.. aku xtaw nk buat ape.. aku nak mcet DYE tapi takowt plakk t family dye bace mcet aku.. aku asyikk2 tanye kawan2 aku je,, nape DYE xdtgg... aku tanye r kawan DYE,, "zam2,, nape DYE xdtgg"?? DYE sakit ke??? zam pun ckkp r,," mane lah aku taw" hmm,, xpe lahh...

then macam mane tahh ctew dye... sblum ckgu geografi aku masokk,, aku dengar r,, dax2 laki ckp yg DYE tuu ade gf baru dak mersingg,, aku pun xpuas ati, so aku tanye r dax laki agi,, ape ko ckp?? DYE ade gf baru ke dak mersing??? dowg ckp a'ahh.. perhh !! hati aku berkecai gler !!! berkecai + berderai !!!!!!!!!!! aku sakitt hati n sedihh glerr2!!!! hmm aku dahh xtahan sgt nak menangis,, air mate dah nk mengalir r nie,, tibe2 je ckgu geografi aku masokk.. so air mate aku hanye bertakung je r,, xsempat nak mengalirr coz ckgu dahh msokk...

then blajar cm biase r... ade 2 mase agi ni sebelum nak balikk,, mase kh !!!

aku dengar r,, kawan2 pompuan aku ckp yg DYE ade gf baru dakk mersingg gakk,, aku ckpp haiihh dax mersing agi?? hmm.. dahh sahh mmg btoll r tuu dye dah ade gb lain,,, hmm aku sedihh glerr,, pastu dowg pun ckp ,, dax mersing 2, cnteq, cute, lgi lawa daripade aku,, lagi putehh dripade aku n mcm2 lhaa.. aku sakitt hati glerr2 !!! aku xtahan dgar bende tu sume,, aku troz bla g tandas,, aku sedihh sgtt2.. sampai hati DYE t aku macam nie.. aku tggu dye,, tapi dye ade tggu aku???
aku je yg perasan lebihh.. sedihh nye aku.. walau macam mane punn, aku akan tetap tggu dye.. sedihh nye aku... aku masokk je tandas aku troz menangiss,, aku dahh mcm ptoz harapan r,, kwn2 aku sume kejar aku cmpai tandas..

FAZIRA r yg ckp kat aku cm nie,,

nadia,, awkk jgn lhaa mcm nie,,, awk cube pikir,, awkk amekk beratt pasal dye,, tapi dye ade amek berat pasall awakk??? jgn disebabkan nie awkk jdi cm nie... awkk tggu dye.. dye ade tggu awkk?? awkk risau pasal dye,, dye ade risau pasal awkk?? awakk ingat kat dye,, awkk nk amekk bku mdkt urw bgi kat dye,, tapi dye ade pikir pasal awkk??!!! TAKK ADE NADIA !!! TAKK ADE !!!!

mase FAZIRA CKP CM TUHH ,, AKU SEDIHH GLERR !!! AKU PUN TERPIKIR R JGAKK SKEJAP.. aku ase aku nie bodo glerr !!! sblum aku nak makan or do anything lhaa,, aku slalu terpikir kan pasal dye,,, cnthh nye,, aku dahh nk makan nie,, nati mesti aku terpikir,, "ehh,, DYE dah makan ke belum r??? aku slalu terpikir kan dye... sbelum tidur pun same jgakk... hmm,, tapii ade dye same cm aku????????

lepas 2,, aku kesat sume air mate aku tuhh,, aku balikk makmal kh,, aku nampak kawan aku menangis plakk,, dye pun ade probb jgakk.. kesian dye.. aku turut prihatin.. aku xley nak comfort kan dye coz aku pun ade prob sndri,, mase tuu aku bad mood glerr,, air mate aku asyik bertakungg aje... asyik teringatkan DYE aje... aku asyikk2 ingat dlu2 mase ktew mcett..

awkk dahh bgi saye harapan taw x,, mase ktew tgahh coup... awkk sggt2 sweett,, awkk itu,, awkk ini,,, sayang2 lgi,, aww so sweet !!!! mase kat uma intan tuu ,, awkk ingat x,, ktew snap pix same2,, dowg ckp ktew nie mcm adkk n kakak,, hahahah,, saye ingat tuu sume,, malahh saye ingat agii care2 awkk mcett,, ckpp.. sye ungat agi,, ade 1 hari 2,, ktew tido pkul bape ek?? dalam pkul 2.3o or 3.oo pagi gtuu r.. ktew men mcett kan... awkkk ckp nie tuu.. ade lha privacy ktew berdue je kan.. saye ingat sgt2 ingat.. n saye xkan lupekan awkk.. awkk dahh buat saye berubahh.. n etc lhaa.. tapi niat saye berubahh kerana ALLAH... awkk ade lhaa jgakk nasihat kan saye ini n itu.. tu sume yg buat kan saye lagi sygg kat awkk,, awakk taw x?? awkk atw x ,, setiap kali saye update blogg mesti saye nages kalo bace post2 saye yg lepas.. mesti menangis... hmm,, kalo lahh awkk bace bloogg saye nie... ape yg awkk akan rase??? adakahh awkk akan rase saye ni gedix or sengaje bt nie kat dalam blogg or etc lhaa !!!! saye luahh kan blogg nie coz saye nk kesedihan saye 2 akan berkurangg.. hmm ntah lhaa,, kalo fakta saye salahh nie,, coe r ae.. tapi ni care saye nk redekan kesedihan saye..

adakahh awakk ade rase same nan saye???

aku ase x kowtt.. aku je yg perasan lebihh... hmm,, ramai dakk minx nk jdi pengganti DYE,, tapi aku reject sume tuu,, aku nak tggu DYE sowgg je... hahahha.. maybe sape2 yg bace nie sume akan kutukk aku or anggap aku nie bodo n etc lhaaa kan,,, xpe2 aku x KESAHHH,, sebab nie hall aku,,, probb aku,, blogg aku,, so ske hati lha kowg nak ckp ape,, kowg tak pena kene macam aku,, aku siap kene warning agi taw ! hmm,, aku sabar je,,, maybe nie cinte monyett or wahteve lhaa.. aku dahh angga bende nie sume serius r... lantakk lhaa kowg nak ckpp pe... hmm saye sygg awkk taw x!!!

sayangg awkk sgtt2 !!! awkk taw x,, kan ktew ade tngkap gmbar same2 kan,, saye xpena buang !! walaupun kyew dahh ptozz,, saye tetap akan anggap awkk sebagai bf kesayangan saye !!! saye dahh obsessed nan awkk taw x??!! huhuu.. aku dahh xtaw nk ckkp ape agi.. kalo mmg btoll lhaa dye ade gf baru,, aku redhaa je lhaa... aku xleyy pakse dye... aku sygg dye sgtt2..

saye xkan lepaskan awkk...

kalau dax mersingg tuhh buat awkk happy n bahagia,, saye snggup lepaskan awkk asal kan awkk bahagie... tapi lha,, untukk pengetahuan awkk,, saye sygg awkk sgtt2!! sygg glerr2 !!! sygg awkk !! saye dahh xkesahh owgg nk pnggil saye ape ke ape ke,, ss ke or anything lhaa,, yg pnting awkk kne tahu yg saye sygg n suke awkk sgt2.. saye akan tggu awkk..

selagi awkk x ckp kat saye yg awkk xsygg n suke kat sye n awkk xkan tggu saye,, selagi tuu lahh saye akan troz tggu awkk cmpai awkk trime saye balikk...

ya allah !!!!!!!

jadi mmg btoll lha yg awkk nie ade something nan dakk mersingg.. hmmm,, saye tgokk kat fb awkk ,, awk taw x.. awk sowg je yg mutual fren nan dye,,, awkk ckp happy befday kat dye

RECENT ACTIVITY
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001589687212

Syahiidah Zuhar
aku xtipu lhaaa... hmm nie ke??? hahhahaha.. ok fine amerr... go on.. i'll still waiting for you...

asalkan awakk bahagie xpelahh...

:'(

No comments:

Post a Comment