Blogger Templates

Total Pageviews

Follow by Email

Followers

Monday, May 2, 2011

hari ni aku sedihh lagi,, sedihh, sedihh n sedihhh :'(







12.00p.m (ISNIN)


tadi aku on9 ,, pastu aku nampak dye pun on9 jgkk... aku pun im lhaa nan dye,, aku ckp r asmkm,, n pnggil name dye.. dye x rep pun,, xpe lhaa lgi maybe dye sibuk kowt.. aku tunggu2 n tunggu,, dye troz off9... hmm,, aku rase dye nak mengelak dri aku... comfirmm,, tapi nape dy wat aku cm nie???

awkk ckp wlaupun ktew dah ptoz,, kte tetap kwn kan,, tpi mane bukti nye?? awk try nak mengelak dri saye kan... nape awk xnk troz terang je nan sye yang awk xnk kwn sye lgi ?? kan lgi bgus.. tapi awk menunjuk kan sgt yg awk ni nk mengelak dri saye.. awkk tahu x,, care awk bt saye cm nie kan ,, sangat2 menyinggung perasaan saye taw x... tpi xpe lhaa,, saye faham keadaan awkk.. sye hanye mampu bersabar n berharap je.. sye x mintak ape2 pun dari awkk.. saye juz nk awk kembali jdi diri awk yg dulu,, yg slalu gelak n ceria dgn saye.. ktew kwn lhaa mcm biase,, anggap aje,, ktew xpena coup..

memang betul ckp orgg, "couple 2 bolehh merosakkan hubungan persahabatan" ..
"couple can ruin our friendship" ... .... . . .. . . . . . . ..... . . . . .. .

awkk2,, awkk taw x,, saye rindu p'shabatan ktew yg lame.. awkk,, jgn lah troz mengelakk dri saye...

saye saye saye sygg AWAKKK !!!! SAYE NAK BERKAWAN DENGAN AWK SEMULE... ANGGAP AJE KTEW XPENA COUPLE.. SAYE NAK AWKK YG DULU..

nape awkk jdi cm nie??? KENAPE???

SAYE MERANE AWK TAW X.. MMG LHAA kat sekolah maybe awkk nampak saye ceria tapi hakikat nye hati sye sakit sgt2 tgokk awk bley happy2 nan owg len,, mcm awk xrase ape yg saye rase skarang nyhh..

naseb baekk,, ade kawan2 perempuan saye yg sudi mendengar rintihan saye... AFIFF, dye pun kwn saye yg sgtt2 understanding,, dye faham akan keadaan saye... awkk,, nape awk jdi cm nie???
nape??
nape???
nape???

hmmmm,, awk memang nak tgok saye sdh kan,, xpe2,, awk akn melihat nye sepanjang tahun nie.. saye xkan jdi nadia yg dulu lgi,, yg slalu ceria kat dlm kelas,, saye akn jdi nadia yg akan sedihh, merana n frust skali kat dlm kelas mahupun di luar sekolah..
:'(

saya nak awkk balikk...




SAYE AKAN TUNGGU AWAK BALIKK.. SAYE AKAN TGGU AWKK.. ITU JANJI SAYE...





awkk x sayang saye ke??? awkk memang xsuke saye ke????

4 comments:

  1. sab0 jelah
    laki mmg mcm tu
    X GUNA!!!
    idup wat p0mpan sakit ati
    wat apa idup
    lebih baek mati jek
    bagi dak laki: jgn terasa
    ni cuma luahan hati je...

    ReplyDelete
  2. hmm :'(
    kite sygg dye sgtt2 !!! sygg gler cm nk mampos!!! ktew anggap hbngan ktew ngan dye 2 serius sgt22,, sygg dye.. walau cm ne pun, kte akn tggu dye... akan tggu dye.. ktew sygg dye sgtt2
    kite suke n sygg dye sgtt2

    saye tggu awkk amer !!!!

    ReplyDelete
  3. nadia!!
    nape awk degil sgt nie??!!
    die tu dah mainkan perasaan awk!!
    wat apa nak SYG die??!!
    awk blh jadi giler tau!!
    JUST FORGET HE!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. ktew sygg dye awkk,, sygg sgtt2,, susah lha nk lpe kan dye... susahh sgtt2.. ktew nak tggu dye... hmm,, ktew snggup bt ape sje tokk dye...

    ReplyDelete