Blogger Templates

Total Pageviews

Follow by Email

Followers

Tuesday, June 21, 2011

emm aku nak kawan aku balik.. aku nak ktew kawan cm dlu2 agi...



nape ko mara aku?? ko hate aku ke?? padahal dulu itew kawan beq,, tapi skrang,, ko nak salahkan aku ke?? ape salah aku at ko?? ape?? nape ko buat aku macam nie?? ok,, aku ngaku,, aku loading lambat,, suke banyak tanye,, tapi ko xleyhh terime aku macam nie ke?? aku sedihh tahu x.. sedihh glerr2.. hmm kalo aku ade buat salah atko.. ko maafkan lhaa aku,, aku minx maaf sgt2.. jgn bt aku cm nie agi.. ko n 'dye' da xlayan aku agi,,mcm aku nie rubbishh je,, aku aku aku aku,, minx maaf sgtt2... k lhaa cmpai sini je,, aku harap2 ko text lhaa aku agi... then,, aku xkan ganggu n text ko agi,, coz ko yg suroh kan,, aku minx maaf,, maaf kan aku.. maafkan aku,,

ps: nadia

to : capix...

No comments:

Post a Comment