Blogger Templates

Total Pageviews

Follow by Email

Followers

Monday, June 6, 2011

aku benci perkataan putus/clashh !!!


nape bile aku dahh serious nan seseorang tuu tapi dye tnggalkan ktew ??? bile aku main2,, orgg tuu serious plak nan ktew.. hmmm,, first2 amer bt cm nie kat aku,, then dye.. huhhuu.. sedihh nye.. aku ingat hal cm amer urw xkn berulangg tpi berulangg jgakk.. i serious taw nan u.. huhh.. hmm xpe lhaa... i taw u ade prob u yg tersendiri kann.. xkan i nk pakse2 u lakk... fyi,, ilysm n imysm tahuu.. i mcm xpecaye yg u akn tnggal kn i.. haahhaha... i xpecaye langsong !! tibe2 je,,, mct masok.. ahahahaha... mase tuuu,, time i bce mcet u tuu,, jantungg i mcm nk tercabutt !!!! i x sangke !! i'm very2 afraid... xpecaye hal nie akn berulang lagi.. semua orang mesti ade problem kn.. so i faham... hmm,,, so sad... u r my friend... tuu lhaa aku xske coup nan best fren aku,, aku sedihh glerr... no komen lhaa... i xtaw nk akp pe... i harapkan yg terbaikk tokk u n i.. xde sape rase ape yg aku rase... sedihh glerr !!! coz nie dahh berulang 2 kali... first2 lagi lhaaa !! aku mcm nk naikk gler,, aahahaahah,, nie yg kedue kali nye,,, aku mcm nk kne tembakk r,,, haahahhaahhah,, skrang nie dahh lhaa cuti,, xde sape yg leyhh comfort kan aku... aku rindu kwan2 aku... rindu sir sgtt22... k lhaaa aku sedihh glerr nie.. out dlu... hmmm.. :'(

No comments:

Post a Comment